Autodoprava Bártík

 

Informace

Popis

Naše firma se zaměřuje jednak na stěhování bytů, rodinných domů, firem a kancelářských prostor, ale také na stěhování samostatných kusů nábytku či odvoz nepotřebných předmětů a materiálů na skládku. Stěhování provádíme co nejrychleji a bezpečně po celý týden včetně víkendů i svátků. Dle domluvy můžete využít na stěhování naše pracovní síly, které stěhování rozumí, neboť se v tomto oboru pohybují již řadu let. Vše přestěhujeme odkudkoliv kamkoliv v rámci České republiky.

Cena stěhování a odvozu

Cena za stěhování či odvoz se odvíjí podle objemu stěhovaných věcí, vzdálenosti přepravy a podmínky v místě nakládky a vykládky. Orientační cena za stěhování či odvoz Vám bude sdělena dopředu. Pro stanovení co nejpřesnější cenové nabídky je dobré poskytnout kompletní seznam stěhovaného vybavení.

Stěhování bytů a rodinných domů

Naše firma má dlouholeté zkušenosti se stěhováním bytů a rodinných domů, a tak Vám můžeme zaručit hladký průběh stěhování bez jakéhokoliv stresu a obav. Vše Vám přestěhujeme a umístníme na místo, které si sami určíte. Naložení a vyložení veškerých předmětů probíhá co nejrychleji. Zároveň dbáme také na bezpečnost Vašich věcí, aby nedošlo k jejich poškození.

Stěhování firem a kancelářských prostor

Stěhování firem a kancelářských prostor není jednoduché a vyžaduje opravdu dobrou organizaci a bezchybné provedení. Naše firma Vám nabízí profesionální služby pro malé i velké firmy. Při stěhování firem dbáme především na rychlost a efektivnost, aby Vaše firma byla co nejrychleji opět v provozu. Stěhování lze provést v odpoledních hodinách mimo pracovní dobu, čímž snížíte náklady plynoucí z přerušení provozu firmy. Naše firma je ochotná na čemkoliv se dohodnout a vyjít Vám vstříc.

Přeprava, skladování

Naše firma nabízí rychlou a spolehlivou přepravu zboží za výhodné ceny. Náklad dopravíme nejen v plzeňském kraji, ale také po celé České republice. Naše firma vlastní spolehlivý vozový park.
Kontrola přepravy

Pro absolutní minimalizaci časových prodlev je každé naše vozidlo vybaveno navigací GPS a po celou dobu přepravy jsme v kontaktu s našimi řidiči přes mobilní telefon. Tím máme po celou dobu přepravy kontrolu nad Vaším nákladem.

Pojištění nákladu

Veškerý náklad přepravovaný naší firmou je dostatečně pojištěn proti případným škodám.

Přeprava nákladu

Pro přepravu veškerého nákladu používáme vozy s nosností 3,5 až 9,4 tun, nebo soupravy (auto + vlek) pro převoz až 32 palet.

 

 

Zde naleznete další firmy z okresu města Plzeň - stěhování, autodoprava, půjčovny dodávek a aut


Neověřené údaje
Informace o firmě zde byli přidány z veřejně dostupných zdrojů (stránky provozovatele), nebo na doporučení návštěvníka za účelem přidávání recenzí a hodnocení. Pro zjištění aktuálních informací ohledně provozu, cen a podobně použijte kontaktní formulář.

Pro majitele firmy

V případě, že jste na našem portálu nalezli Vaší stěhovací firmu, autopůjčovnu, nebo firmu zaobírající se autodopravou, neváhejte nás kontaktovat pro aktualizaci informací na emailu: info@mstehovani.cz. Do předmětu zprávy uveďte název firmy, tak jak ho zde uvádíme.


 

Galerie
Kontaktní formulář
OBJEDNÁVKA
Termín
Zde napište doplňkové informace: přesný čas (pro stěhování), co chcete přestěhovat, nebo převést...
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Ceník

 

Pro zjištění aktuálních cen použíjte "KONTAKTNÍ FORMULÁŘ"

Kontakt

 

Pro zobrazení kontaktů a adresy se přihlaste nebo zaregistrujte

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasů: 0
Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.