Stěhování Prosner

 

Informace

Popis

Naším přáním je vycházet Vám kdykoli maximálně vstříc a pomáhat Vám, být pro Vás řešením v otázkách přeprav, stěhování, či jiných manipulací s břemeny. Váš nábytek odborně demontujeme a balíme do ochranné bublinkové folie, obsah uložíme do námi dovezených připravených kartonů či přepravek. Na vozidle chráníme nábytek speciálními dekami a zajišťujeme proti posuvu. Váš majetek poté celně odbavíme i bez Vaší přítomnosti na celnici. Veškeré informace ohledně clení Vám rádi podáme ještě před začátkem prací. Na vykládce nábytek rozbalíme a rozmístíme dle Vašeho přání. Kuchyňské linky opět smontujeme a v rámci možností i upravíme. Následný úklid a likvidace obalového materiálu je pro nás samozřejmostí. Náklad je po celou dobu prací a přepravy pojištěn.

  •     certifikovaný systém řízení jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001
  •     zkušenost, spolehlivost, dochvilnost, práce o sobotách a svátcích = samozřejmost
  •     individuální péče o zákazníka
  •     školený a poučený personál
  •     moderní vozový park
  •     průběžné a pravdivé informace o prováděné přepravě
  •     pracovníci trvale k zastižení na mobilních telefonech u nás i v zahraničí

Stěhování bez balení

Výhodou této služby je nižší cena a větší rychlost prací, nevýhodou však zvýšené riziko poškození během transportu. V termínu přistavíme Vámi požadované vozidlo u nás i v zahraničí s osádkou, která Váš nábytek naloží a uloží, na vozidle přikryje transportními dekami a zabezpečí proti posuvu. Váš majetek poté celně odbavíme i bez Vaší přítomnosti na celnici. Veškeré informace ohledně clení Vám rádi podáme ještě před začátkem prací. Stejně tak na vykládce nábytek vynosíme do Vámi určených místností. Náklad je po celou dobu prací a přepravy pojištěn.

Stěhování formou "My si to sami naložíme"

Přistavíme Vámi požadované vozidlo s řidičem, který přikryje a zabezpečí stěhovaný nábytek kurty proti posuvu. Na požádání Vám rádi zapůjčíme přepravky nebo kartony. Ke stěhování využíváte Vašich možností a šetříte tak svoji peněženku. Náklad je samozřejmě během přepravy pojištěn.

Stěhování bytů

Stěhováním bytů se také zabýváme. Stěhované prostory na vyžádání obhlídneme a vypracujeme plán prací a cenovou kalkulaci. Odhadneme množství přepravek nebo stěhovacích kartonů, které Vám rádi poskytneme. Jednotlivé kusy nábytku zabezpečíme proti poškození zabalením, na vozidle pak proti posunutí upevněním. Na Vaše přání po skončení prací místnosti uklidíme. Veškeré práce a přepravy jsou patřičně pojištěny.
 

 

 

Zde naleznete další firmy z okresu města Plzeň - stěhování, autodoprava, půjčovny dodávek a aut


Neověřené údaje
Informace o firmě zde byli přidány z veřejně dostupných zdrojů (stránky provozovatele), nebo na doporučení návštěvníka za účelem přidávání recenzí a hodnocení. Pro zjištění aktuálních informací ohledně provozu, cen a podobně použijte kontaktní formulář.

Pro majitele firmy

V případě, že jste na našem portálu nalezli Vaší stěhovací firmu, autopůjčovnu, nebo firmu zaobírající se autodopravou, neváhejte nás kontaktovat pro aktualizaci informací na emailu: info@mstehovani.cz. Do předmětu zprávy uveďte název firmy, tak jak ho zde uvádíme.


 

Galerie
Kontaktní formulář
OBJEDNÁVKA
Termín
Zde napište doplňkové informace: přesný čas (pro stěhování), co chcete přestěhovat, nebo převést...
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Ceník

 

Pro zjištění aktuálních cen použíjte "KONTAKTNÍ FORMULÁŘ"

Kontakt

 

Pro zobrazení kontaktů a adresy se přihlaste nebo zaregistrujte

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasů: 0
Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.